Česko-polský sportovní den ve Vrchlabí

V rámci připravovaného projektu projektu „Sport bez hranic“ jsme ve středu 19. 6. 2024 na našich sportovištích přivítali studenty ze sportovní školy v polské Karpaczi. Polským studentům se naši studenti vyššího gymnázia postavili v turnaji ve fotbalu, street ballu a volejbalu. Vyrovnaný byl pouze volejbalový zápas dívek, které prohrály v pátém setu rozdílem pouhých dvou bodů. Polští fotbalisté v turnaji neinkasovali ani jediný gól a turnaj vyhráli, jak se říká „o parník“. Zvítězili i v street ballovém turnaji smíšených trojic. Bylo znát, že se jedná o studenty sportovní školy.Naše děvčata si zahrála ještě přehazovanou a na třicet studentů kuželky. Zájemci si mohli vyzkoušet pétanque.

Počasí se vydařilo a celý den proběhl k naší spokojenosti.

Netrpělivě čekáme na příští týden, kdy se dozvíme, zda nám byl projekt schválen. V tom případě bychom v září uspořádali závody v orientačním běhu a následně s našimi sportovci navštívili Karpacz.

Děkujeme studentům za sportovní nasazení a reprezentaci školy, pedagogům za přípravu sportovního dne.

S radostí jsme 26. 6. 2024 přijali zprávu o schválení naší projektové žádosti s názvem “Sport bez hranic”, reg. č. G.003.04.0014 a těšíme se na společné sportování v září tohoto roku.

Za tým pořadatelů J. Nývltová, P. Havlíček, L. Rychtr

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *