“Šimon: Skromný talent naší školy a baseballový hráč”

V naší škole máme mnoho talentovaných studentů, ale jen málokdo ví o úspěších jednoho z nich – Šimona, který se věnuje baseballu na vysoké úrovni.

Šimon Tuček je skromný a kamarádský hoch, který se nikdy nechlubí svými úspěchy, přestože by na to měl plné právo.

Šimon je v současné době hráčem extraligy U18 v Kotlářce Praha a také hráčem mužské extraligy Kotlářka Praha. Jeho baseballová kariéra je plná úspěchů. V roce 2022 byl členem juniorské reprezentace ČR U15 a letos se stal členem širší reprezentace ČR U18. S týmem U18 se kvalifikovali na Mistrovství Evropy v Regensburgu a vedli tabulku v rámci ČR.

Loňský rok byl pro Šimona také velmi úspěšný. Vyhrál Český baseballový pohár, což je obdoba Mistrovství ČR, a následně získal třetí místo na MČR. Letos v kategorii U18 opět získal zlato na Českém baseballovém poháru a minulý týden přidal třetí místo na MČR U18. Tyto úspěchy jsou výsledkem tvrdé práce a odhodlání, které Šimon prokazuje na každém tréninku a zápase.

Šimon trénuje dvakrát až třikrát týdně v Praze a během sezóny odehrál přibližně 60 extraligových zápasů. Extraligové zápasy mužů, kam se kvalifikovalo pouze osm týmů v ČR, jsou přenášeny na programu ČT sport+, kde můžete vidět i Šimona v akci.

Jsme na Šimona velmi hrdí a přejeme mu mnoho dalších úspěchů v jeho sportovní kariéře. Jeho příběh je inspirací pro nás všechny a ukazuje, že s tvrdou prací a skromností lze dosáhnout velkých věcí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *