🌍 Den Evropského parlamentu mládeže (EYP) na naší škole! 🌍 

Dnes se studenti z Vrchlabí a Hostinného spojili, aby se zúčastnili Dne EYP, který přinesl mnoho inspirativních debat, spolupráce a zlepšování jazykových dovedností mimo školní lavice. 🎤💬 

🔹 Témata dne: Diskutovali jsme o aktuálních problémech Evropy (affordable housing, organic food, online teaching) hledali řešení a navzájem se učili konstruktivní spolupráci a respektu k odlišným názorům. 

🔹 Cíl: Pomoci našim studentům získat nové dovednosti, jako jsou vyjednávání, kritické myšlení a schopnost vyjadřovat své myšlenky v cizím jazyce. 

 Tři naše studentky (Darja Rudzinska, Eliška Čivrná a Nela Timlin) byly vybrány jako účastnice regionální konference Evropského parlamentu mládeže (EYP). Jejich výběr je výsledkem hodnocení několika klíčových dovedností, včetně schopnosti prezentovat relevantní informace, jasně a efektivně vyjádřit své myšlenky, spolupracovat v týmu, projevovat respekt a naslouchat ostatním. Rovněž byla oceněna jejich schopnost reagovat na oponenty, sebevědomí a celkový způsob vystupování.

Jsme na ně nesmírně pyšní a věříme, že na konferenci zazáří stejně, jako na našem školním EYP dni!

Příspěvek byl publikován v rubrice aktuality a jeho autorem je Mgr. Luděk Rychtr. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *